PERSONDATAPOLITIK

Butik Blossom og Blossom.dk respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og overholder persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer) med tilhørende bekendtgørelser.


Blossom som dataansvarlige

Blossom.dk har som den dataansvarlige overfor omverdenen (herunder den registrerede) som udgangspunkt ansvaret for, at behandlingen af personoplysninger sker indenfor rammerne af databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Blossom.dk har både rettighederne og forpligtelserne til at træffe beslutninger om, til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler der må foretages behandling. Blossom.dk er blandt andet ansvarlig for, at der forligger hjemmel til den behandling, som databehandleren instrueres i at foretage og at de er GDPR compliant. Databehandlerens behandling af personoplysninger sker med henblik på opfyldelse af Blossom.dk instruks om at behandle og opbevaring af personoplysninger, herunder navne, adresser, telefonnummer, e-mailadresser og købte varer fra kunder, for at kunne sende deres ordre til dem.


Oplysninger vi indsamler

Følgende personoplysninger indsamler vi, når du handler hos os, for at kunne levere dine varer til dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Varer du har købt

Personoplysningerne og oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hos Butik Blossom v/Trine Kær og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, jf. bogføringslovens § 10.

Personoplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.


Hvor lagres dine personoplysninger

Personoplysningerne lagres på servere hos DanDomain i Danmark. 
 

Godkendte databehandlere

Følgende virksomheder håndterer data for Blossom. Alle er GDPR (General Data Protection Regulation) compliant:

  • Google
  • Mailchimp
  • Facebook
  • Trustpilot
  • Clerk.io
  • Dandomain
  • YouWe
  • PostNord
  • GLS
  • e-mærket
  • Firmafon
  • Viabill
  • Onpay
  • MobilPay
  • Nets.eu
  • S360
  • OnlinePlus


Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med køb af varer på blossom.dk samt tilmelding til vores nyhedsbrev og andre tjenester, anvender blossom.dk også cookies til at optimere din oplevelse af sitet samt til marketing og statistik. Læs om vores Cookiepolitik her


Dataansvarlige & DPO hos Blossom.dk

Dataansvarlige, Butik Blossom & Blossom.dk er: COO Dennis Kær.
Data Protection Office, Butik Blossom & Blossom.dk er: Anne Skovsgaard


Indvendinger mod registreringen

Som registreret hos Butik Blossom & Blossom.dk har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til kundeservice via mail: info@butikblossom.dk

Blossom Persondatapolitik er senest opdateret:
Tirsdag 15. Maj 2018.