PERSONDATAPOLITIK

Butik Blossom og Blossom.dk respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og overholder persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer) med tilhørende bekendtgørelser.


Blossom som dataansvarlige

Blossom.dk har som den dataansvarlige overfor omverdenen (herunder den registrerede) som udgangspunkt ansvaret for, at behandlingen af personoplysninger sker indenfor rammerne af databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Blossom.dk har både rettighederne og forpligtelserne til at træffe beslutninger om, til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler der må foretages behandling. Blossom.dk er blandt andet ansvarlig for, at der forligger hjemmel til den behandling, som databehandleren instrueres i at foretage og at de er GDPR compliant. Databehandlerens behandling af personoplysninger sker med henblik på opfyldelse af Blossom.dk instruks om at behandle og opbevaring af personoplysninger, herunder navne, adresser, telefonnummer, e-mailadresser og købte varer fra kunder, for at kunne sende deres ordre til dem.
 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 
 
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Blossom.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Følgende personoplysninger indsamler vi:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Varer du har købt

Dine Personoplysningerne (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) og oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hos Butik Blossom v/Trine Kær og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, jf. bogføringslovens §10.

Personoplysninger sælges ikke til il tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. I forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden vil videregivelse i en sådan situation ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS & PostNord med henblik på levering af dine indkøb. 

Når du gennemfører et køb af vores produkter, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden e-mærket og Thrustpilot så du kan vælger at anmelde vores hjemmeside.


Hvor lagres dine personoplysninger

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Personoplysningerne som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret hos DanDomains datacentre på servere i Danmark.
 

Godkendte databehandlere

Følgende virksomheder håndterer data for Blossom. Alle er GDPR (General Data Protection Regulation) compliant:

  • Google
  • Mailchimp
  • Facebook
  • Trustpilot
  • Clerk.io
  • Dandomain
  • YouWe
  • PostNord
  • GLS
  • e-mærket
  • Firmafon
  • Viabill
  • Onpay
  • MobilPay
  • Nets.eu
  • S360
  • OnlinePlus



Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med køb af varer på blossom.dk samt tilmelding til vores nyhedsbrev og andre tjenester, anvender blossom.dk også cookies til at optimere din oplevelse af sitet samt til marketing og statistik. Læs om vores Cookiepolitik her


Dataansvarlige & DPO hos Blossom.dk

Dataansvarlige, Butik Blossom & Blossom.dk er: COO Dennis Kær.
Data Protection Office, Butik Blossom & Blossom.dk er: Anne Skovsgaard


Indvendinger mod registreringen

Som registreret hos Butik Blossom & Blossom.dk har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Hvilke muligheder du har for at klage til Datatilsynet kan du læse om her.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kundeservice via e-mail: info@butikblossom.dk

Blossom Persondatapolitik er senest opdateret:
Tirsdag 23. Maj 2018.